Meny

Personlig trygghet och säkerhet

Snabb hjälp från din närhet vid en nödsituation

Trygghetslarmet i Trygve

Smidigt, enkelt och helt kostnadsfritt

Trygghetstimer

I en nödsituation är det svårt att hinna trycka på en knapp, därför finns en trygghetstimer i Trygve-appen. Du ställer in en tid och startar timern, om du inte avbryter timern innan den räknar ner till noll skickas ett larm till dina grannar, vänner, din familj, eller till personer i närheten, du väljer själv vilka som ska få larmet. Timern är perfekt för dig som promenerar ensam, rider, cyklar, åker taxi eller utför riskfyllt arbete ensam.

Larmknapp

När som helst när Trygghetstimern är startad kan du larma direkt med en knapptryckning. När du trycker på knappen skickas ett larm till dina der personer du själv valt eller till personer i närheten, du väljer själv vilka som ska få larmet.

Välj vem som ska få larm

Vem kan hjälpa dig i en nödsituation? Din familj, dina vänner, grannar eller vem som helst som är i närheten? I Trygve väljer du själv vem som ska få larmet. Du kan larma privat till någon av dina Trygve-grupper, eller offentligt till vem som helst som är i närheten och har Trygve.

Kom igång med Trygghetslarmet direkt

Gör så här för att komma igång med Trygghetslarmet i Trygve:

  1. Ladda ner appen Trygve och registrera dig
  2. Skapa en grupp och bjud in personer till gruppen om du vill kunna larma privat till t.ex. din familj eller dina grannar
  3. Starta Trygghetstimern i Trygve

undefined

En liten film om Trygghetslarmet i Trygve

Koppla ett Personsäkerhetslarm till Trygve

- Personsäkerhetssamverkan

Snart lanserar vi tjänsten Personsäkerhetssamverkan som gör det möjligt att koppla in olika typer av personsäkerhetslarm, panikknappar, överfallslarm och trygghetslarm som finns på marknaden.