Hej! Trygve har bytt namn till
Välkommen till den nya sajten
Meny

Intervju med Simon på Säkra Larm

19 september 2017

Vi fick tag på Simon Koch på Säkra Larm i Sverige AB, en larmpartner som är auktoriserad för Trygve Connect Larmsamverkan.

Hej Simon, berätta om Säkra Larm.

-Säkra Larm är det största svenskägda larmbolaget i segmentet som främst riktar sig mot privatpersoner. Vi har idag ca: 50.000 kunder i Sverige där majoriteten kopplat sina larm till en larmcentral. Allt fler önskar dock övervakningsbilder till sin telefon och en digital grannsamverkan.

Varför ska man välja Säkra Larm?

-Vi skräddarsyr alltid lösningen utefter kundens behov och önskemål. Det brukar uppskattas oavsett om man skaffar sig ett larm för första gången eller byter ut sitt nuvarande. Säkra Larm är enkelt och tryggt för hemägare i alla åldrar. Hemägaren hittar tillsammans med våra experter den lösning av inbrotts-, brand- och vattenskydd som passar deras hem bäst.

Service Tekniker, Säkra Larm
Säkra larms egna servicetekniker


Om man redan har ett hemlarm?

-Det är toppen om det redan finns ett larm och vi hjälper er se om den lösningen saknar någon komponent vi kan erbjuda. Vi blir ofta kontaktade av personer som redan abonnerar på ett larm och undrar hur ekonomin skulle bli om man istället ägde ett larm från Säkra Larm. I många fall så kan man både uppgradera larmet och spara pengar.

Hur kommer det sig att ni erbjuder Trygve Larmsamverkan?

-Både vi och våra kunder ser det som en fördel att ha möjligheten att integrera Trygve till sitt larm. Detta för att förebygga inbrott ytterligare och förbättra sin grannsämja. På vissa platser lämpar det sig bättre och det är relativt vanligt att våra nöjda kunder tipsar sina grannar så att alla, och larmen, kan hjälpas åt. Exempelvis för alla brandlarmen i ett flerfamiljshus eller inbrottslarmen i ett villaområde.

Det är en styrka som företag att ha flera bra produkter och tjänster att erbjuda!

Hur kommer man i kontakt med er?

-Lättast gör man en intresseanmälan via vår hemsida, så ringer vi upp och ser vad ni har för behov samt om en av våra larmexperter bör besöka ert hem.

Simon Koch, Säkra Larm

Namn: Säkra Larm i Sverige AB

Verksamhetsområde​: Över hela landet med kontor i Borlänge, Stockholm, Arboga, Eskilstuna, Trollhättan, Göteborg, Varberg, Jönköping, Kalmar, Växjö och Malmö.

Gör:​ Säkra Larm i Sverige AB, “Säkra” i folkmun, säljer hemlarm mot brand, inbrott eller vattenskador och har egna servicetekniker för installation och support. De erbjuder friköpta kvalitativa hemlarm med möjlighet att koppla till larmcentral med väktarbolag och/eller Trygve Larmsamverkan.

Hemsida: www.sakralarm.se

Intresserad att läsa mer?

Trygve är en kostnadsfri app för ett tryggare samhälle