Hej! Trygve har bytt namn till
Välkommen till den nya sajten
Meny

Partner med Sveriges Centrumutvecklare

21 september 2017

Sveriges Centrumutvecklare är en rikstäckande organisation för de som jobbar med centrumutveckling och tillsammans skapar de morgondagens mötesplatser. Vi på Trygve blev väldigt glada när möjligheten att bli deras leverantörspartner presenterades och ser samarbetet som ett naturligt steg till att bli en i "familjen centrumutvecklare" framöver.

Jesper Rosin på Trygve berättar: "Trygghet skapas med fördel lokalt och vem känner sin stad och sina centrum bättre än centrumutvecklaren? Och förutom nätverket i sin egen stad har de en stark kultur av att dela med sig till varandra om god praktik i olika frågor, där vi med Trygve Centrumsamverkan vill bistå det lokala trygghetsarbetet. Det tjänar både den som är verksam, boende eller besökare på."

När Sveriges Centrumutvecklare bjuder in till medlemsträffar är det mycket möjligt ni kommer träffa oss på Trygve, både för att lära oss än mer eller bistå med råd och dåd när trygghetsfrågor finns på agendan.

Läs gärna mer på Sveriges Centrumutvecklares hemsida

Mer information om tjänsten Centrumsamverkan och den smartare trygghetsknappen för den enskilde handlaren med Connect shops.

Intresserad att läsa mer?

Trygve är en kostnadsfri app för ett tryggare samhälle