Hej! Trygve har bytt namn till
Välkommen till den nya sajten
Meny

United Eyes nomineras dubbelt i Security Awards 2017

20 september 2017

United Eyes är nominerad inom två kategorier på Security Awards 2017. Den ena nomineringen gäller Trygve i kategorin "Årets kommersiella satsning". I den andra kategorin är Fjällsäkerhetsrådet i kategorin "Årets offentliga satsning" för Fjällsäkerhetsappen, som tagits fram i ett gemensamt projekt mellan Fjällsäkerhetsrådet, United Eyes och Polisen.

Årets kommersiella satsning

  • En aktör eller en insats som gjort skillnad

  • Utmärker rätt tjänst eller produkt i rätt sammanhang

  • Har lyft kundnytta till en ny nivå

Nomineringstext:

"Genom att uppmuntra medborgare att hjälpa, stötta och ta hand om varandra, bidrar Trygve till minskad brottslighet och snabbare hjälp i nödsituationer. Trygve bygger på grundprincipen om samverkan. Utvecklingen är mycket stark och idag har appen över 50 000 användare. Utvecklingen av tekniken går vidare och omfattar numera också organisationer, grannsamverkan liksom samhälls- och näringslivssamverkan. Med Trygve är ambitionen att hjälpen inte skall vara mer än två minuter bort – det kan vara avgörande i många situationer. Och för den enskilde användaren innebär det en utökad trygghet och säkerhet."

Årets Offentliga Satsning

  • En plats, en aktör eller en företeelse med säkerhet i fokus

  • En investering som gett resultat

Nomineringstext:

"Nomineras för att ha tagit fram och lanserat Fjällsäkerhetsappen. Arbetet har skett i ett nära samarbete med Polisen och United Eyes. Mottagandet visar vilket behov detta verktyg har – drygt en månad efter lanseringen hade tjänsten redan 10.000 användare. Fjällsäkerhetsappen baseras på klassiska och beprövade verktyg för fjällsäkerhet, förpackad i ett format för nutiden. Innovativt, kreativt och marknadsanpassat."

Prisutdelningen sker på Security Awards gala den 26 oktober.

För frågor: per.kallgarden@trygve.se