Hej! Trygve har bytt namn till
Välkommen till den nya sajten
Meny

Stiftelsen nattvandring.nu i unikt samarbete med appen Trygve

28 april 2016

Stiftelsen nattvandring.nu i unikt samarbete med appen Trygve

Stiftelsen nattvandring.nu inleder samverkan med och genom appen Trygve. Samarbetet innebär att alla nattvandrare kan ansluta sig till trygghetsnätverket i appen. Med Trygve samverkar nattvandrare digitalt med varandra, lokala aktörer och även direkt med de boende i området.

"Vi är glada att nu vara i hamn och att därmed ta nästa steg i utvecklingen av nattvandringen. Genom appen Trygve får vi det digitala verktyg som vi eftersökt och det ger framför allt de lokala grupperna möjligheten till enkel kommunikation men också att vara en viktig del i det förebyggande och trygghetsskapande arbetet som pågår runt om i landet. Att det dessutom ger samverkansmöjligheter med polis, grannsamverkan, kommun, trafikbolag med flera visar på möjligheterna med Trygve", säger Janne Lundholm, verksamhetsansvarig för stiftelsen nattvandring.nu.

"Vi är stolta att Stiftelsen nattvandring.nu valt Trygve och att vi kan bidra i deras arbete med att skapa trygghet för barn och ungdomar i vårt samhälle. Nattvandrarnas intåg i Trygve är ett tydligt tecken på att det är genom lokal samverkan som trygghet skapas. Nu ser vi gärna att även fler boende, kommuner och polisdistrikt fortsätter att ansluter sig till Trygve för ökad trygghet", säger Per Källgården, VD för United Eyes AB som står bakom Trygve.

Kort film om samarbetet: https://youtu.be/ztNy8TH3INQ

Om Nattvandring.nu

Nattvandring.nu är en stiftelse som bildats gemensamt av energibolaget E.ON och försäkringsaktiebolaget Skandia i syfte att få ett ökat vuxenengagemang men också att främja, stödja och utveckla nattvandringen i hela Sverige. Idag har över 260 grupper (engagerar drygt 40 000 vuxna) avtal och bedriver nattvandring från Ystad i söder till Överkalix i norr. Genom ett nätverksavtal erhåller varje lokal grupp jackor, försäkring, material, kurser med mera – helt utan kostnad.

Om Trygve

Trygve är Sveriges största digitala trygghetsnätverk. Med Trygves app kan användare kommunicera med andra användare och personer i sin omgivning. Tillsammans bildar användarna ett lokalt ekosystem för trygghet.

För mer information, kontakta:

Janne Lundholm, verksamhetsansvarig, stiftelsen nattvandring.nu
Telefon: 08-50 66 55 80/0709-62 35 31
janne@nattvandring.nu

Per Källgården, Grundare och VD för United Eyes AB
Telefon: 072-730 27 38
per.kallgarden@trygve.se